DE TOUPIE BLEUE IN FOTO'S

Volg ons op instagram

REIZEN MET MUZIEK

Bekijk onze spotify playlists

Julien

De 04/10/2022

Uitstekende organisatie, uitstekende sleutelverblijf 🔑 in de hand, voor een Padel-stage 🎾

Uitstekende organisatie, prachtig turn-key verblijf, voor een Padel-stage (lessen + wedstrijden tegen de lokale bevolking) + accommodatie + auto. Rémi besteedt veel zorg, en de accommodatie op Tenerife was top! Bedankt voor deze mooie herinnering!

Justine

De 22/09/2022

Luisterteam 👂 en ongelooflijke aandacht voor detail!

Unieke ervaring, topservice! Luisterteam en ongelooflijke aandacht voor detail. Ga ervoor met je ogen dicht!

Anne & Mylène

De 14/05/2022

Een unieke ervaring die we willen herbeleven

Een persoonlijke service, een professionele organisatie, een topcoach en ongelooflijke accommodatie met een warm welkom, een unieke ervaring die we niet kunnen wachten om opnieuw te beleven! Bedankt Rémi, Virginie en Julien, geweldige ontmoetingen

Aurélie

De 18/04/2022

1 week Padel tussen vriendinnen georkestreerd met de hand van een chef-kok door Rémi!

Geweldig verblijf in Tenerife .... 1 week Padel tussen vriendinnen georkestreerd met de hand van een chef-kok door Rémi .... Bedankt aan het hele Canarische team van La Toupie Bleue, Julien en Virginie. Ik zal La Toupie Bleue zonder aarzeling opnieuw bellen ... Tot snel

Christelle

De 14/04/2022

We stonden versteld: dolfijnen & walvissen

Geweldige zeiltocht, we hebben zowel dolfijnen als walvissen kunnen zien, we waren verbaasd, heel leuk moment, bedankt!

Christian

De 21/02/2021

Nikkel "chroom" de Padelsteun!

Ik heb veel dingen geleerd van mijn fouten die moeten worden gecorrigeerd 😄 en veel dingen om aan te werken!

Philippe

De 10/05/2020

Top MTB-parcours in de voetsporen van de Roc d'Azur

Christophe C.

De 15/10/2019

We kwamen bij toeval en we komen met plezier terug?

We kwamen bij toeval en we zullen terugkomen voor plezier.
De ontvangst, de diensten voldeden perfect aan onze verwachtingen.
Rémi was in staat om onze verlangens te horen en deze om te zetten in activiteiten die volledig waren aangepast aan onze verwachtingen. We brachten 2 weken aan de top door en vertrokken met de wens om terug te komen!

Dorine

De 17/08/2019

Canyon in de Gorges du Verdon: alles was perfect; geweldige ervaring!

We brachten een middag canyoning door in de Gorges du Verdon die we boekten via La toupie bleue. Alles was perfect. Geweldige ervaring. Hartelijk bedankt !

Emmanuel

De 11/07/2018

Professioneel die alle nodige voorzorgsmaatregelen neemt

Uitstekende professional, luistert naar onze wensen en neemt alle voorzorgsmaatregelen om ervoor te zorgen dat het verblijf soepel verloopt. We raden het ten zeerste aan!

Laure

De 19/08/2018

La Toupie Bleue: luisteren

Aan de top luisteren en goed ingelijst raad ik aan!

Louise

De 21/05/2018

Serieuze en gewetensvolle organisatie.

Serieuze en gewetensvolle organisatie. Mogen alle atleten zich haasten om een kijkje te nemen op de site!

Leslie

De 23/10/2018

Een geweldige tijd, ik vond het geweldig en ik zal terugkomen!

Ontdekking van het Esterel-massief. Een geweldige tijd, ik vond het geweldig en ik zal terugkomen voor de volgende uitstapjes? !

Yamina

De 03/07/2018

Fantastische teambuilding activiteit

Fantastische teambuildingactiviteit met ontdekking van de elektrische scooter! Met dank aan Rémi en Franck voor hun welkom! Tot snel

Léa

De 19/10/2018

Voor dit briljante concept...

Voor dit concept dat geweldig is .. gegroepeerd zijn door dezelfde interessecentra, geweldige ervaring! Dank aan Rémi die de gave heeft om de barrière van het onbekende te doorbreken, ons samen te brengen en ons een dag vol landschappen en delen te bieden! #massivedelesterel Bedankt , het was geweldig!!

Emilie

De 22/11/2018

Waag de sprong en laat je leiden!

Een concept en een initiatief dat de omweg waard is! Waag de sprong en laat je leiden!